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Publikation KEEKS-Broschüre
Maßnahmen für eine klimaschonende Schulküche
Autor*innen:
Tobias Wagner,
Michael Scharp,
Guido Reinhardt
Jahr:
2019
Datei herunterladen (PDF, 2 MB)
mehrPublikation Klimagasbilanz verschiedener Burger-Pattys auf der Basis von Fleisch, Erbsen bzw. Insekten
Im Auftrag der happyCricket GmbH, Heidelberg, 2019
Autor*innen:
Tobias Wagner,
Guido Reinhardt,
Christina Zinke
Jahr:
2019
Publikation D7.5 Social and Policy Assessment of the COSMOS Chain
COSMOS project reports, supported by the EU’s Horizon 2020 programme under GA No. 635405, Imperial College, London, UK - will follow soon
Autor*innen:
Rocio Diaz-Chavez,
Yara Evans,
Guido Reinhardt,
Nils Rettenmaier
Jahr:
2019
Publikation Final report on integrated sustainability assessment of the COSMOS value chains [D 7.6]: “Integrated Sustainability Assessment of Camelina and Crambe for Oleochemical Applications”
COSMOS project reports, supported by the EU’s Horizon 2020 programme under GA No. 635405, ifeu - Institute for Energy and Environmental Research Heidelberg, Heidelberg, Germany - will follow soon
Autor*innen:
Tobias Wagner,
Guido Reinhardt,
Heiko Keller,
Nils Rettenmaier,
Frank Wellenreuther,
Rolf Blaauw,
Rocio Diaz-Chavez,
Yara Evans,
Stephan Piotrowski
Jahr:
2019
Publikation Final report on environmental assessment of the COSMOS value chains [D 7.3]: “Environmental Assessment of Camelina and Crambe for Oleochemical Applications”
COSMOS project reports, supported by the EU’s Horizon 2020 programme under GA No. 635405, ifeu - Institute for Energy and Environmental Research Heidelberg, Heidelberg, Germany - will follow soon
Autor*innen:
Guido Reinhardt,
Nils Rettenmaier,
Tobias Wagner
Jahr:
2019
Publikation Imagebroschüre ifeu
Hrsg. ifeu-Institut für Energie- und Umweltforschung Heidelberg gGmbH, 2019
Jahr:
2019
Datei herunterladen (PDF, 2 MB)
mehrNews Web-App mit klimafreundlichen Gerichten online
Im Rahmen des KEEKS-Projekts wurde eine Web-App mit 50 Rezepten entwickelt. Primäre Zielgruppe sind Schulen, die sich inspirieren und bei Bedarf die Menge der benötigten Zutaten direkt ausrechnen lass
mehrPublikation Development of a Biodiversity Assessment Method with Focus on Crop Cultivation for Innovative And Modern Vegetable and Animal-Based Food Products: Conference Paper
Conference Paper Methodological Challenges in the Exploitation of Resources Session at the 09th [Avnir] Conference of Life Cycle Management 2019
Autor*innen:
Mirjam Busch,
Andreas Detzel,
Martina Krüger,
Horst Fehrenbach
Jahr:
2019
Datei herunterladen (PDF, 261 KB)
mehrPublikation Development of a Biodiversity Assessment Method with Focus on Crop Cultivation for Innovative Vegetable and Animal-Based Food Products
9th Congress [avniR] 2019, 6th & 7th of November at the Lilliad, in Villeneuve d’Ascq
Autor*innen:
Mirjam Busch,
Andreas Detzel,
Martina Krüger,
Horst Fehrenbach
Jahr:
2019
Datei herunterladen (PDF, 4 MB)
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